אני שומר דגים גדולים בצורה הבאה.
1. בקבוקים קפואים של ליטר וחצי כל אחד.
2. מגבות גדולות ורטובות
3. עוטף את הדג במגבת רטובה כמו בתכריך ומשחיל לתוכה בקבוק קפוא.
4. בונה מעין אוהל קטן שיתן צל לדג, באמצעות מזרן, שמיכה או משהו דומה.
5. מידי חצי שעה מרטיב את המגבת במי ים להגברת האידוי.
6. מקפיד לא להשאר הרבה זמן בים אם יש לי דגים. לכל המאוחר ב 11 אני חוזר למרינה.
7. חשוב ביותר שהדגים יהיו בצל ומורטבים כל בזמן.
וכפי שנאמר,
אין חכם כבעל נסיון...
מקל וחומר מי שיש לו הרבה נסיון- ומוכר כאדם חושב...

הערה נוספת.
יש לי בסירה גם קלקר (ארגז מחנות דגים של דגים המגיעים בקירור) לקלקר הזה אני מכניס דגים עד 3-4 קילו. הקלקר ארוך יותר מצידנית רגילה ואם תקח קלקר שאורזים בו דגי סלומון תוכל להכניס בו אינטיאסים של 6 ק"ג גם כן.
גם לי יש כזה- מומלץ בחום...
ממלא אותו קרח או בקבוקים קפואים,
כל פעם מפנה מקום לדג שנכנס,
זוכר תקופות עם שפע פלמודים-
הייתי מנסר את הפלמודים היותר ארוכים לשניים ודוחף את שני החצאים לארגז....