שלום לחברים
אני את הסבידות וקלמארי שתופס או קונה (רק טרי טרי)
שותף מהם קודם כל את הדיו כמה שאפשר.
אלה שנתפסות אני שותף במי ים מנער טוב טוב עד שכל הדיו יוצא, מקלף עד לקבלת פילה לבן ויפה .
ואת הזרועות בנפרד מגלגל כל פילה כמו סיגר ומכניס כל אחד לשקית ניילון נפרדת ואת כולם בקופסא במקפיא.
כל פעם לוקח אחד או כמה שחושב שאצטרך ,מפשיר כמה שעות לפני במקרר ,חותך לרצועות ומכנחס לכלי קטן עם מכסה.
ושומר כמה שלמים אם ארצה לשלוח פתיון שלם.
עם הנייר כסף נשמע רעיון מצויין.
גמברי אני שומר בתוך נייר עיתון ושקית ניילון בהקפאה ,משתדל לא לדחוס אותם.
אפשר גם אם קונים טריים להוריד להם את הראש ,כי הסירחון מתחיל מהראש.
את הראשים אני שומר לרוטב שרימפס לפסטה

תודה