שרולר שמגיע מהיצרן מגיע עם כמות מינימלית של גריז ושצריך לפתוח ולגרז כמו שצריך.
מישהו יודע אם זה נכון?
זה לא נכון הוא מגיע עם כמות מספקת וכמו שצריך

על תשכח שאתה קונה רולר הוא לא היה בים או מישהו השתמש בו
אני לכל רולר חדש שאני קונה שנה ראשונה ללא גירוז
שעובר השנה רק אז אני עושה טיפול ברולר כללי
מקווה שעזרתי

מוטי מה שהוסבר לי זה שהרולרים שמגיעים מהמפעל בגלל שלא יכולים לדעת כמה זמן יישב הרולר על המדפים לא שמים את כל הכמות הנדרשת כי אם יישב הרבה זמן ללא שימוש הגריז יתקשה ויאבד מהיעילות שלו , לכן ממולץ לגרז אותו .
אמרתי לו שלא נשמע הגיוני אבל הוא אמר שזה מה שהוא יודע.
מעניין מאוד אולי אבשה משימנו יאיר את עיינינו בנושא הזה .
תודה
שלום חברים
הרולר כשהוא יוצא מהמפעל הוא מוכן לעבודה ובכמות גריז מספקת
הבעיה היא מה קורה לאחר שהוא הגיע לספק.
באילו תנאים הוא אוכסן, וכמה זמן הוא שוכב על המדף.
אצלנו ב-פ.ל פישינג המחסן מבודד וממוזג ומנוהל בשיטת FIFO
ולכן אין צורך לפתוח את הרולר ולשמן כאמור יכול להגרם נזק יותר מתועלת.
מקווה שהארתי
בברכה
אבשלום
