בס"ד
ללא ספק הכי כדאי את שיטת האיקג'מי. זה דוקרן לכיוון המח של הדג (לכל דג המח נמצא יחסית במקום שונה).
בשלב הזה, אם דקרת את הדג במקום הנכון, אז הדג מת (גם אם תראה אותו מפרפר).
לאחר מכן, ניקוז דם וישר לשים בקרח.
הדג ככה שומר על הטריות שלו, וגם על הטעם שלו.
ואם אתה מנקה אותו ישירות במקום - כלומר, מוציא את הקרביים שלו, תזהר לא לפוצץ את כיס המרה, זה הורס מאד את הטעם שלו.
בתיאבון...
תודה רבה.
ת.ל
אם אני סטטי דואג שהשקית תיהיה מלאה במים
והדג בפנים חי או מת?
אם לא דואג שהיא תיהיה בתיק בצל
כאן הדג ודאי מת.
אז איך הוא מת? דקרת אותו בין העיניים עם מברג? (מה שהכי מומלץ)
נתת לו מכה בראש למען לא יסבול ייסורים?
או שנתת לו למות בשקט?
במידה ונותנים לדג למות בשקט האם זה לא סבל בשבילו?
תודה.