תחלס הוא גרוע בפילוט
נשאר המון בשר על עמוד השדרה בזמן הפילוט
וגם בזמן הסרת העור הוא משאיר המון בשר
בפילוט אני עובד בשיטת רבעים
רבע עליון עד השדרה צד אחד ולאחר מכן רבע תחתון באותו צד עד השדרה ובסוף נשאר רק לנתק מחוליות השדרה
אותו הדבר בצד השני
בפילוט שלי השדרה נשארת עם פיסת בשר כל כך דק שהשדרה נראית שקופה וגם את מה שנשאר אני מגרד לקציצות
לאחר מכן אני משתמש באותה השיטה להסרת העור רק שאני יורד יותר צמוד ומשאיר את העור דק דק ובלי שאריות
בקלות הוא זרק פה בכל דג בסביבות 300-400 גרם של בשר דג משובח שאני הייתי עושה ממנו קציצות
ככה זה כשיש שפע
