פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד (נקרא 2269 פעמים) |
הדפסה |
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 1269
|
|
https://burektv.walla.co.il/item/3224260ציטוט הכתבה - די קצר: הטריק לדג עסיסי במיוחדבורק מלמד טריק קטן וגאוני שיהפוך את הדג לעסיסי במיוחד ונותן מתכון לשיפודי דגים עם תוספת מפתיעה מסעדה הודית קטנה בעלת כוכב מישלן בלונדון ומנה אחת של פילה דג ביוגורט שנצרב על גריל פחמים, נצרבה לי בתודעה כמנת הדג הכי עסיסית ורכה שטעמתי. למה יוגורט? החמיצות של היוגורט כובשת מעט את קוביות הדג בחלקן החיצוני, מרככת את בשר הדג, ושומרת על עסיסיות הנתח בזמן הצליה על המחבת. יתרון נוסף - ההשריה ביוגורט מרטיבה את שיפודי העץ ומונעת מהם להשרף בזמן הצליה. המנה הזו טעימה ככה, כמו שהיא, אבל אם תרצו לשדרג אותה עוד קצת, הגישו אותה עם פסטו כוסברה, אגוזים, פלפל חריף ושום. ====================
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 13, 2019, 18:27:59 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
הודעות: 2396
|
|
נראה מעולה, בדג הבא הולך על זה, תודה רבה על השיתוף !
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
הודעות: 4796
|
|
בס"ד
התלבטתי אם להגיב על זה או לא... בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
תודה על השיתוף נראה מעניין
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 5702
|
|
זה ניראה אששש  על בטוח שווה ניסיון  בס"ד
התלבטתי אם להגיב על זה או לא... בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
למה לא ממליץ לערבב ??
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
הודעות: 4796
|
|
זה ניראה אששש  על בטוח שווה ניסיון  בס"ד
התלבטתי אם להגיב על זה או לא... בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
למה לא ממליץ לערבב ?? בס"ד לא קשור לכשרות... אלא יותר לעניין בריאותי.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
הודעות: 14232
|
|
נראה פשוט ומעניין  התלבטתי אם להגיב על זה או לא... בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
אברהם, זה יוגורט, לא גבינה. מה הבעיה עם הקטע הבריאותי 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
הודעות: 5786
|
|
נראה פשוט ומעניין  התלבטתי אם להגיב על זה או לא... בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
אברהם, זה יוגורט, לא גבינה. מה הבעיה עם הקטע הבריאותי  גם אני אשמח ללמוד, מה הבעיה הבריאותית באכילת דג עם מאכלי חלב?
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 1415
|
|
נראה שהיוגורט משמש כאן שמישרה לדג הוא נעלם בבישול אבל ניראה מעניין ננסה עוזי
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
הודעות: 4796
|
|
בס"ד נראה פשוט ומעניין  התלבטתי אם להגיב על זה או לא... בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
אברהם, זה יוגורט, לא גבינה. מה הבעיה עם הקטע הבריאותי  נראה פשוט ומעניין  התלבטתי אם להגיב על זה או לא... בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
אברהם, זה יוגורט, לא גבינה. מה הבעיה עם הקטע הבריאותי  גם אני אשמח ללמוד, מה הבעיה הבריאותית באכילת דג עם מאכלי חלב? בגדול אכילה של דגים עם מוצרי חלב לא יכולה להזיק לבריאות. אנסה למצוא באינטרנט אסמכתא לעניין, ולהעלות אותו כאן. בדיוק בגלל זה התלבטתי אם להגיב על זה או לא.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
הרעיון במשרה יוגורט הוא החיידקים. הם מפרישים אנזימים שמפרקים חלבון ובכך גורמים לריכוך המזון. אפשר להשתמש ביוגורט גם כמשרה לבשר עוף או בקר. התוצאות מעולות! אם יש מגבלה של כשרות או למשל רגישות ללקטוז, אפשר להשתמש בפפאיה או תמצית פפאיה. יש בפרי אנזים בשם פפאין שגם כן מפרק חלבון ומרכך בשרים.
מוכרים כמוסות של האנזים פפאין כתוסף מזון. הוא עוזר למערכת העיכול להתמודד עם פירוק מזון. זה עוזר במיוחד אחרי ארוחות חג, כשיש לגוף הרבה עבודה:)
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
הודעות: 5786
|
|
הרעיון במשרה יוגורט הוא החיידקים. הם מפרישים אנזימים שמפרקים חלבון ובכך גורמים לריכוך המזון. אפשר להשתמש ביוגורט גם כמשרה לבשר עוף או בקר. התוצאות מעולות! אם יש מגבלה של כשרות או למשל רגישות ללקטוז, אפשר להשתמש בפפאיה או תמצית פפאיה. יש בפרי אנזים בשם פפאין שגם כן מפרק חלבון ומרכך בשרים.
מוכרים כמוסות של האנזים פפאין כתוסף מזון. הוא עוזר למערכת העיכול להתמודד עם פירוק מזון. זה עוזר במיוחד אחרי ארוחות חג, כשיש לגוף הרבה עבודה:)
נכון מאוד. בהרבה מקומות בעולם נהוג לאכול פפאיה בסיום ארוחת הבוקר, מה שמבטיח עיכול טוב למשך היום. בנוסף יש המשתמשים בקוביות פפאיה ירוקה, שמכילה ריכוז גבוה יותר של האנזים לעומת הבשלה, להשריית בשר לפני בישול, מה שמקצר את משך הבישול/צלייה ומרכך את הבשר
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
הודעות: 39113
|
|
ציטוט הכתבה (ערכתי והכנסתי גם להודעה הפותחת) - די קצר: הטריק לדג עסיסי במיוחדבורק מלמד טריק קטן וגאוני שיהפוך את הדג לעסיסי במיוחד ונותן מתכון לשיפודי דגים עם תוספת מפתיעה מסעדה הודית קטנה בעלת כוכב מישלן בלונדון ומנה אחת של פילה דג ביוגורט שנצרב על גריל פחמים, נצרבה לי בתודעה כמנת הדג הכי עסיסית ורכה שטעמתי. למה יוגורט? החמיצות של היוגורט כובשת מעט את קוביות הדג בחלקן החיצוני, מרככת את בשר הדג, ושומרת על עסיסיות הנתח בזמן הצליה על המחבת. יתרון נוסף - ההשריה ביוגורט מרטיבה את שיפודי העץ ומונעת מהם להשרף בזמן הצליה. המנה הזו טעימה ככה, כמו שהיא, אבל אם תרצו לשדרג אותה עוד קצת, הגישו אותה עם פסטו כוסברה, אגוזים, פלפל חריף ושום. ==================== נשמע פשוט ולא מסובך - שווה בדיקה... הכי פשוט: עושים שיפודים עם יוגורט ושיפודים בלי יוגורט, משווים ויודעים 
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|
|
|