מאמרים מעניינים ובעיקר מדאיגים...
מבחינת הדגים - מזמן ידוע שהם מזוהמים במידה זו או אחרת,
כנראה ברמות שהגוף מסוגל לעכל ולהתמודד -
כמו רוב מוצרי המזון שכמעט כולם מזיקים משום התהליכים השונים שמייצר האדם...
אם אנטיביוטיקה ושאר ויטמינים לעופות ובקר ודגים, אם ריסוס לפירות וירקות..
על המלח לא חשבתי וממילא כמעט ולא נוגע במלח...
בכל מקרה - גם אצלנו בבית מזמן מככב המלח הורוד...
אשתי החליטה...
חן חן יבגני על השיתוף המעניין...
אני יתחיל דווקא מהמלח
מה רע במלח מים המלח?
שם אין לא פלסטיק ולא מיקרו פלסטיק ולא בטיח
המחיר שלו הוא רבע ממחיר מלח ים והוא מכיל עוד הרבה חומרים שהגוף כן צריך ושאין אותם במלח ים
אז בגלל שהיה איזה שהו טרנד למלח ים אני אקנה את המלח הזה?
אבל כמו בכל דבר ובעיקר במלח לא צריך להגזים בשימוש
ושימו לב שאתם צורכים המווווווווןןןןןןן מלח בגלל כל החטיפים למיניהם
ובכלל מלח נמצא בהמון מאכלים ואפילו בממתקים
אז תרצו או לא תרצו אתם אוכלים הרבה מלח מים המלח כי אף יצרן לא יקנה מלח ים במחירים לא שפויים
אופס הרסתי לכם את תאוריית המלח שחייתם בה

ונעבור לדגים
המיקרופלסטיק יכול להזיק לדגים אבל לא לנו כשאנחנו אוכלים אותם
להבדיל ממתכות כבדות שנספגות בדגים הפלסטיק לא נספג
מה שצריך להדאיג אותנו כצרכנים אלו המתכות הכבדות שגורמות למחלות שונות ולא הפלסטיק