פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עזבו הכל - בואו נסגור חשבון |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עזבו הכל - בואו נסגור חשבון (נקרא 6635 פעמים) |
הדפסה |
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
הודעות: 4555
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
 |
|
|
אבי היקר, דו"ח מרשים! לקבל רצף של יציאות שבכולן יש דגים זה תענוג אמיתי, והלוואי וזה יישמר ככה.  אשמח לדעת איך אתם עובדים בעל חי. פירוט של הציוד והריג מאוד יעזור (אגב,ראיתי שהקרס משחקת בתוך לולאה. זה ע"מ לקבל אפקט טוב יותר עם סירקל?) תענוג של דו"ח סוף סוף מישהו חד עין ששואל את השאלות הנכונות  הציוד הוא די פשוט. חכה טובה (התכופפו מגוון חכות). רולר חזק עם לא מעט חוט איכותי (אני עובד עם 80 LB). שוק לידר 80LB-130LB יעשה את העבודה עם הרבה שקט נפשי. (למרות שהזמנתי לאחרונה 200LB). משקולת של 400 גרם בערך שתדע להוריד את הפתיון למטה ולא תתרגש יתר על המידה מהדריפט החזק לפעמים. בניה של 3-4 מטר ובסופה קרס סירקל בודד. קשר ראפלה לקרס (קרס שקשורה עם לולאה ומאפשרת לקרס להיית חופשיה יותר). כן. הקשר הזה נותן אפקט טוב יותר בהחלט. הפתיון לרוב הוא סנפן אבל כל דג בריא יעשה את העבודה. מכניס את הקרס דרך הפה של הדג ויוצא במכסה הזימים בחלק הקשה. מוריד 2/3 בדרך כלל. זאת אומרת , אם אני ב 60 מטר אז מוריד ל 40. אם ב 40 אז ל 25 וכך הלאה. תותח אתה! לגבי וויסות העומק-איך אתה שולט בזה? אם אתה פשוט משחרר חוט כפי שאתה רוצה,והחוט לא מגיע לקרקעית,משמע באיזשהו שלב הוא מגיע למצב שהוא ממש "מתחת לרגליים" שלך לא? אני יודע שכשהפתיון על הקרקעית, יש סיכוי גדול יותר להדפק עם האבונפחות יימח שמם. האם זאת אחת הסיבות לשיטת עבודתך? או שפשוט יש יותר תקיפות של טורפים מעט מעל הקרקעית? ויסות העומק הוא נורא פשוט.. מוריד עד הקרקעית ומגלגל חזרה מעלה כמה שבא לי. כל אחד צריך לדעת כמה שווה כל סיבוב של ידית הרולר שלו. אם הוא לא יודע אז הוא בודק קרוב אליו לסירה. רואים כמה גלגולים זה מטר ואז יודעים כמה גלגולים צריך לגלגל בכדי למקם את הפתיון בעומק הרצוי. מקווה שהצלחתי להסביר זאת.
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
אחלה סגירת חשבון וכל יציאה בצבע ארבע יציאות פוריות ומגוונות עם אחלה מיקס ים תיכוני מאחל לך עוד שפע של יציאות כאלו בהצלחה
|
|
|
|
|
 |
|
|
אבי היקר, דו"ח מרשים! לקבל רצף של יציאות שבכולן יש דגים זה תענוג אמיתי, והלוואי וזה יישמר ככה.  אשמח לדעת איך אתם עובדים בעל חי. פירוט של הציוד והריג מאוד יעזור (אגב,ראיתי שהקרס משחקת בתוך לולאה. זה ע"מ לקבל אפקט טוב יותר עם סירקל?) תענוג של דו"ח סוף סוף מישהו חד עין ששואל את השאלות הנכונות  הציוד הוא די פשוט. חכה טובה (התכופפו מגוון חכות). רולר חזק עם לא מעט חוט איכותי (אני עובד עם 80 LB). שוק לידר 80LB-130LB יעשה את העבודה עם הרבה שקט נפשי. (למרות שהזמנתי לאחרונה 200LB). משקולת של 400 גרם בערך שתדע להוריד את הפתיון למטה ולא תתרגש יתר על המידה מהדריפט החזק לפעמים. בניה של 3-4 מטר ובסופה קרס סירקל בודד. קשר ראפלה לקרס (קרס שקשורה עם לולאה ומאפשרת לקרס להיית חופשיה יותר). כן. הקשר הזה נותן אפקט טוב יותר בהחלט. הפתיון לרוב הוא סנפן אבל כל דג בריא יעשה את העבודה. מכניס את הקרס דרך הפה של הדג ויוצא במכסה הזימים בחלק הקשה. מוריד 2/3 בדרך כלל. זאת אומרת , אם אני ב 60 מטר אז מוריד ל 40. אם ב 40 אז ל 25 וכך הלאה. תותח אתה! לגבי וויסות העומק-איך אתה שולט בזה? אם אתה פשוט משחרר חוט כפי שאתה רוצה,והחוט לא מגיע לקרקעית,משמע באיזשהו שלב הוא מגיע למצב שהוא ממש "מתחת לרגליים" שלך לא? אני יודע שכשהפתיון על הקרקעית, יש סיכוי גדול יותר להדפק עם האבונפחות יימח שמם. האם זאת אחת הסיבות לשיטת עבודתך? או שפשוט יש יותר תקיפות של טורפים מעט מעל הקרקעית? ויסות העומק הוא נורא פשוט.. מוריד עד הקרקעית ומגלגל חזרה מעלה כמה שבא לי. כל אחד צריך לדעת כמה שווה כל סיבוב של ידית הרולר שלו. אם הוא לא יודע אז הוא בודק קרוב אליו לסירה. רואים כמה גלגולים זה מטר ואז יודעים כמה גלגולים צריך לגלגל בכדי למקם את הפתיון בעומק הרצוי. מקווה שהצלחתי להסביר זאת. הבנתי, אבל כל זה תקף כל עוד הסירה נמצאת בדיוק מעל הפתיון- אם הסירה נמצאת במרחק מהפתיון, כל גלגול רק יגרור את הפתיון על הקרקעית.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 26, 2018, 22:25:50 PM על ידי Fish
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
הודעות: 4555
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
 |
|
|
אבי היקר, דו"ח מרשים! לקבל רצף של יציאות שבכולן יש דגים זה תענוג אמיתי, והלוואי וזה יישמר ככה.  אשמח לדעת איך אתם עובדים בעל חי. פירוט של הציוד והריג מאוד יעזור (אגב,ראיתי שהקרס משחקת בתוך לולאה. זה ע"מ לקבל אפקט טוב יותר עם סירקל?) תענוג של דו"ח סוף סוף מישהו חד עין ששואל את השאלות הנכונות  הציוד הוא די פשוט. חכה טובה (התכופפו מגוון חכות). רולר חזק עם לא מעט חוט איכותי (אני עובד עם 80 LB). שוק לידר 80LB-130LB יעשה את העבודה עם הרבה שקט נפשי. (למרות שהזמנתי לאחרונה 200LB). משקולת של 400 גרם בערך שתדע להוריד את הפתיון למטה ולא תתרגש יתר על המידה מהדריפט החזק לפעמים. בניה של 3-4 מטר ובסופה קרס סירקל בודד. קשר ראפלה לקרס (קרס שקשורה עם לולאה ומאפשרת לקרס להיית חופשיה יותר). כן. הקשר הזה נותן אפקט טוב יותר בהחלט. הפתיון לרוב הוא סנפן אבל כל דג בריא יעשה את העבודה. מכניס את הקרס דרך הפה של הדג ויוצא במכסה הזימים בחלק הקשה. מוריד 2/3 בדרך כלל. זאת אומרת , אם אני ב 60 מטר אז מוריד ל 40. אם ב 40 אז ל 25 וכך הלאה. תותח אתה! לגבי וויסות העומק-איך אתה שולט בזה? אם אתה פשוט משחרר חוט כפי שאתה רוצה,והחוט לא מגיע לקרקעית,משמע באיזשהו שלב הוא מגיע למצב שהוא ממש "מתחת לרגליים" שלך לא? אני יודע שכשהפתיון על הקרקעית, יש סיכוי גדול יותר להדפק עם האבונפחות יימח שמם. האם זאת אחת הסיבות לשיטת עבודתך? או שפשוט יש יותר תקיפות של טורפים מעט מעל הקרקעית? ויסות העומק הוא נורא פשוט.. מוריד עד הקרקעית ומגלגל חזרה מעלה כמה שבא לי. כל אחד צריך לדעת כמה שווה כל סיבוב של ידית הרולר שלו. אם הוא לא יודע אז הוא בודק קרוב אליו לסירה. רואים כמה גלגולים זה מטר ואז יודעים כמה גלגולים צריך לגלגל בכדי למקם את הפתיון בעומק הרצוי. מקווה שהצלחתי להסביר זאת. הבנתי, אבל כל זה תקף כל עוד הסירה נמצאת בדיוק מעל הפתיון- אם הסירה נמצאת במרחק מהפתיון, כל גלגול רק יגרור את הפתיון על הקרקעית. את זה לא הצלחתי להבין.. נסה שוב 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
הורדתם את הריג, המשקולת לקחה את הפתיון לקרקעית הים, הסירה מתרחקת מהריג עצמו..כל גלגול של הרולר לא ירים את הפתיון למעלה, אלא ימשיך לגרור אותו על קרקעית הים (המשקולת שומרת כליו למטה).. מקווה שעכשיו מובן
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
הודעות: 4555
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
הורדתם את הריג, המשקולת לקחה את הפתיון לקרקעית הים, הסירה מתרחקת מהריג עצמו..כל גלגול של הרולר לא ירים את הפתיון למעלה, אלא ימשיך לגרור אותו על קרקעית הים (המשקולת שומרת כליו למטה).. מקווה שעכשיו מובן
הורדנו את הריג למטה ב 90 מעלות לסירה. אתה מגלגל 3 גלגולים ברולר (נניח). אתה כבר מעל הקרקעית. הסירה נכנסת לדריפט והרולר סגור. אוטומט המשקולת מתחילה לעלות עוד עקב הדריפט. זאת אומרת שאם הורדת 3 מטר מהקרקעית אחרי כמה דקות של דריפט המשקולת כבר מעל 5 מטר מהקרקעית בלי שתגע ברולר כלל.
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
עכשיו זה ברור יותר.. תודה אח שלי! בהצלחה!
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 5702
|
|
אחלה דגים  אחלה דווח דייג  אחלה תמונות אחלה סרט  חמודי הילד 
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
הודעות: 208
|
|
אבי היקר! לפני הכל - תמיד כיף לפגוש אותכם! בים גם כשהדגים פחות משתפים פעולה..
אתם מקצוענים עד הסוף, לרמת הפרטים הכי קטנים, והתוצאות מראות את זה. אני יודע שאתה חופר באינטרנט, שואל ומברר כל דבר מהמיקום, השעה, כיוון וקצב הדריפט ועד קשרים של הריג וסוגי הקרסים. זה דברים קטנים שיכולים לעשות הבדל גדול בסופו של יום. הדוח עצמו - מרתון של הצלחות =] חגיגה עם הרבה אקשן על החכות עם דגים גדולים שנותנים פייט נהדר.
בקרוב נפגוש אותך בסירה משלך, מאחל לך (ובטוח) שגם היא תסריח מדגים מאוד מהר =]
|
|
|
|
|
איזה יציאה מהסרטים! אין מה לעשות, אולי כרגע אנחנו על הקיאקים אבל סירה זה ה-דבר כל הכבוד 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
|