לאף אחד מדייג המלוחים אין מה לומר בעניין?!

אל תגידו לי שכולם כאן מקובעים וסגורים לרעיונות חדשים...
מה שאתה מדבר עליו הוא וריאציה לריג DVICE. משמש להאכלת המקום בתערובות כמו פילוטה וכו. ניתן לסירוגין לחבר קפיץ משקולת או משהו משולב.
בדקתי בעיקר לדייג סרגוסים(קמח וטונה/סרדינים) ונחמד ועובד...להמשך מחקר בנושא חפש בפורומים הספרדיים דרך התרגם של גוגל.

טוב לשמוע שיש מי שחשב מחוץ לקופסה וניסה, במקרה זה גם הצליח

לא מפתיע אותי שניסית מישה....
וטוב לשמוע שעובד...
השאלה המעניינת -
האם ניסית ריג כזה עם התערובת - במקביל לדיג על גמברי או קלמרי? אם כן - מה זכה ליותר אכילות?