| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/2/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום חברים.
הדוח זה מוקדש לידידי הטוב שחר..
הבטחתי לו זמן רב שאעלה את הדוח אז ככה:
קובע עם חברים (חלקם חדשים ) שש חצי כולם מתארגנים ומגיעים לקו המים ונכנסים.
אבי מחליט ללכת לנקודה שלו ואנחנו מגיעים לנקודה שהניבה לאחרונה לא רחוקה תוצאות יפות עובדים וכלוםםםםם.
פתאום מקבל בקשר דיווח מאבי: " אני נעול על מפלץץץץ" הוא אומר . מרים את הגיג וטס אליו יחד עם כל החברה שהיו צמודים אליי. מגיע אל אבי והוא עם אנטיאס מכובדדדדדד.
מנסה גם אני את מזלי באזור וכלוםםםם. החברה סביבי זוכים גם הם להינעל על לוקוס כל אחד .אני עובד עם גיג של מאיה שגם הוא עבד יפה מאוד אבל הפעם כלום.
מחליט להחליף גיג ורואה בפיש קשתות של דגים.. ופתאום בוםםםםם מרגיש פייט יפה והנה עולה לו אנטיאס ראשון.
ממשיך לעבוד במרץ ושוב .... בום עוד אנטיאס מכובד... בינתים אבי ממשיך גם הוא להפציץ.
אומר לעצמי יאללה מספיק ברוך השם לא צריך להגזים.... הקפצה אחרונה ויוצאים... מוריד את הגיג ועולה לו חפש נחמד. מודיע לאבי בקשר ... יאללה הביתה.
מגיעים לחוף מצטלמים כמובן וקובעים יום שני שוב:
אז שוב ... שש וחצי בחניה . נכנסים עובדים ופתאום עולים להם שתי טוניות על אותו גיג - כל אחת בקרס. מבסוטטטטטט.
וממשיך. פתאום מרגיש נעלה בגיג מנסה להרים ומרגיש סלע אבל בטוח שזה דג.פותח קשת סוגר חזרה אחרי כמה שניות ואוסף שוב את החוטמרגיש גד בחכה עולה לו אדום יפה.
חייב לצין שכל הזמן אני עם מדאי במים אבל הפעם כלום במדאי. אין בכלל נגיעות.
ממשיך לעבוד ומקבל נעילה. הפעם מבין לפי ריצות החוט- זוהי פלמידה : לאט לאט.
קפצה לקיאק ו... לשחילר.
היו אלה שתי יציאות ממש כפיות.
חברים טובים ... דגים בקיאק... ים טוב.... .
תודה לבוא עולם על הכל.
אגב למי שתהה... האנטיאס של אבי האלוף נשקל - 9.5 kg בהחלט מקצוען אמיתי
פורומים




















