ציטוט
מה יש לכם
O K למי שלא מכיר את השיטה
המצרכים :
פיתות טריות חובה
חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי
מפרידים לשני חצאים ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ
על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים
נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )
וזה צף
לא שטח פנים ולא נעליים
לא מכין בצק מהפיתה
כך כמו שהיא מגלגל מכניס למלכודת וזה אמור לצוף
ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב
O K למי שלא מכיר את השיטה
המצרכים :
פיתות טריות חובה
חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי
מפרידים לשני חצאים ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ
על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים
נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )
וזה צף
לא שטח פנים ולא נעליים
לא מכין בצק מהפיתה
כך כמו שהיא מגלגל מכניס למלכודת וזה אמור לצוף
ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב
נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת

גם אני עובד כך בים גלי יחסית
בים פלטה בלי משקולת

XXXXXL אתה יודע המידה של התימנים




