עדי
יש לך 24 שעות להעלות את המתכון או שזה יעלה לך הרבה
מתכון לטחינה מהמיפגש
טחינה גולמית 100% משומשום טהור ללא תוספות
מים קרים (כמה שיותר)
מלח
לימון טרי
שמן זית (אפשר לוותר)
אופן ההכנה :
לערבב/לנער/לבחוש היטב את הטחינה הגולמית לפני תחילת העבודה.
להעביר לקערה ולהוסיף מים קרים ככל האפשר
רצוי להוסיף מים בכמות קטנה (הרבה פחות ממה שצריך) ולבחוש .
גם אם הטחינה נראית גושית - לא לדאוג
להוסיף עוד קצת מים ולהמשיך וחוזר חלילה.
להוסיף מעט שמן זית ולבחוש.
להוסיף קצת מלח , מיץ לימון טרי ולבחוש.
ניתן תמיד להוסיף עוד מים ולבחוש.
שמתם לב שצריך לבחוש ?

זה כל העיניין - הבחישה הבלתי נגמרת הזאת נותנת את המירקם היפה .
לא אמורה להיות לכם בעיה - דומה לעבודה עם רולר רק באופסייד

ניתן לשמור במקרר , אני בד"כ מוסיף טיפה מים כל פעם לפני ההגשה (הקור הופך את הטחינה לסמיכה יותר).
תוספות וגרסאות נוספות :
יש המעדיפים להשתמש במלח לימון
ויש המוסיפים שום כתוש, פטרוזיליה , כוסברה , פלפל שחור
אני מסתדר בלי

רעיון למשוגעי טחינה :
בקבוק מים מינרלים קטן ,
להכניס את הטחינה הגולמית ויתר המרכיבים
לשקשק עד לקבלת טחינה נוזלית .
ולהתחיל לפזר על כל דבר :
סלט ירקות
סלט עגבניות ופלפל חריף
שווארמה
קבב
ברבוניות !!!!!!
והכי טוב עם :
למתכון הקציצות
לחץ כאן