בס"ד
שי, לא סתם חכמים אמרו "כל עכבה לטובה"

... וכשהם אומרים, הם יודעים למה הם מתכוונים

ואללה אני יודע בוודאות שאני במקומך הייתי מתבאס מאד מכל העיכובים, רק שלשום בגלל שהגעתי מאוחר עשיתי פרסה וחזרתי הביתה.
זה אחלה שיעור בשבילי.
תגיד, כמה אתה לוקח לשיעור פרטי?

אברהם לקח לי זמן ללמוד אחי ..... ותאמין לי זה לא בא בקלות

ואם עוד ..."חכמים" אמרו......אז מי אני אחי

לגבי כמה.....חינם אחי ורק באהבה הכל בחיים עניין של קארמה.....

אני מאמין תעשה טוב תקבל טוב ....תעשה רע תקבל רע

אז אני מישתדל אחי

פשששששש אלוף אלוף אלוף
אין מילים חבל שלא היה לי היזדמנות להגיע
מדהים

תודה אח יקר

באמת חבל אבל לא נורא אחינו תמיד יש עוד יום.....

הכל לטובה והכל טוב איתך שי , דו"ח מגרה ,מלמד ומהנה

תודה זוהר

תותח זה לא מילה איזה סירייה דפקת שם פשייי קטלניי

תודה אח יקר

אחלה אקשן
כל הכבוד על החלוקה
אני רק שאלה?
במקום אחד באתר ראיתי שפילה הבורי ניתפר עור פנימה והבשר החוצה
במקום אחר ראיתי תפירה הפוכה
מה יותר נכון?
תודה
עוזי
היי עוזי תודה אחי ....

לגיבי שאלתך ....לדעתי ומנסיוני עדיף כשהבשר הוא חיצוני ......

כך בעצם זה יותר מגרה ומריח יותר לדג שנימצא בסביבה ......

לראיה היום חזרתי מדיג של לילה שוב.....ונחמיאס (אליהו) שהיה איתי עשה רוב ההטלות עם הפתיון כשהבשר היה
פנימה עד שעליתי על זה ....והסברתי לו את העדיפות .....ולבסוף כשהחליף .....קיבל תקיפה והוציא דג יפה...

(נחכה לדוח שלו...

)
