לחץ למעבר לחנות האתר
תודה למועדון הדייג גנאדי על התמיכה בפורום הדיג הספורטיבי
דף הבית פורומים

כניסה לחברים רשומים

ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 


מי מחובר כעת

197 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 7539
סך הכל הודעות: 425048
סך הכל דיונים: 35251
סך הכל קטגוריות: 8
סך הכל פורומים: 53
בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  צ'אמינג
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: צ'אמינג  (נקרא 1980 פעמים) הדפסה
סקומברנוס
חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 109

צ'אמינג
« ב- : אוגוסט 21, 2016, 16:09:01 PM »
איזה פיתיונות טובים לזה מניסיונכם?
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #1 ב- : אוגוסט 21, 2016, 16:23:14 PM »
לך לכל סופר או שוק שיש בו דוכן דגים ותבקש מהמוכר כמה ק''ג של קרביים של דגים אותם הם זורקים
קצוץ אותם או טחן במטחנת בשר ויש לך אחלה צ'אמינג
 IP: [ מחובר ]
אמיתי

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 430

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #2 ב- : אוגוסט 21, 2016, 19:33:34 PM »
כל דג בערך אבל עדיף שומני
עם אין לך מספיק אתה יכול לחזק בלחם ישן
סתם דוגמה שאני דג מקרלים אני לוקח דלי של צבע 18 ליטר שני קילו חול שש או יותר כיכרות לחם ורסק דגים אפילו מקרלים
מבחבש עם מי ים הכול ואז יש אחלה צ׳אם אבל זה למקרל
לדגים פלגים אני חותך חתיכות מהדגים וזורק למים אפשר להוסיף דלי עם חורים ומכסה למלא בצ׳אם לקשור לחוט ולתת לים לעשות את שלו הדלי יטפטף חתיכות וחלקיקי צ׳אם ,ולבולוס אפשר להוריד למטה את הדלי עם תוספת מישקל ולנער מידי פעם את הדלי בשני המקרים

פלוס מה שצור רשם
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2016, 19:43:08 PM על ידי אמיתי
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #3 ב- : אוגוסט 22, 2016, 07:35:10 AM »
חידוד קל:
CHUMMING נעשה עם רסק של דגים וכו' או כמו שקוראים לו החברה שדגים כרישים - BERLEY

חתיכות דגים בלבד, נקרא CHUNKING .


בגדול, הראשון מושך את הדגים והשני יותר משאיר אותם בסביבה למרות שיש טכניקות של צ'אנקינג לטונות בלב ים אבל זה כבר סיפור אחר...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
אמיתי

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 430

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #4 ב- : אוגוסט 22, 2016, 08:04:05 AM »
Butley אני מכיר שזה צ'אם באוסטרלית וניו זילנדית מדוברת מהמילה חבית או דלי אבל הסמנטיקה לא חשובה העיקר שימשוך דגים 
 IP: [ מחובר ]
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5983

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #5 ב- : אוגוסט 22, 2016, 11:37:23 AM »
איזה פיתיונות טובים לזה מניסיונכם?
מכיר את התחום רק מהטלוויזיה גיחוך אבל לאיזה סגנון אתה מתכון? דיג מסירה?
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
 IP: [ מחובר ]
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5983

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #6 ב- : אוגוסט 22, 2016, 11:39:07 AM »
כל דג בערך אבל עדיף שומני
עם אין לך מספיק אתה יכול לחזק בלחם ישן
סתם דוגמה שאני דג מקרלים אני לוקח דלי של צבע 18 ליטר שני קילו חול שש או יותר כיכרות לחם ורסק דגים אפילו מקרלים
מבחבש עם מי ים הכול ואז יש אחלה צ׳אם אבל זה למקרל
לדגים פלגים אני חותך חתיכות מהדגים וזורק למים אפשר להוסיף דלי עם חורים ומכסה למלא בצ׳אם לקשור לחוט ולתת לים לעשות את שלו הדלי יטפטף חתיכות וחלקיקי צ׳אם ,ולבולוס אפשר להוריד למטה את הדלי עם תוספת מישקל ולנער מידי פעם את הדלי בשני המקרים

פלוס מה שצור רשם

איפה אתה תופס מקרלים? פה בארץ? איך אתה מגיש להם את הצ'אם? אתה עומד על עוגן או בדריפט? איך אתה דג את המקרל אז?
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
 IP: [ מחובר ]
אמיתי

חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 430

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #7 ב- : אוגוסט 22, 2016, 14:35:17 PM »
כל דג בערך אבל עדיף שומני
עם אין לך מספיק אתה יכול לחזק בלחם ישן
סתם דוגמה שאני דג מקרלים אני לוקח דלי של צבע 18 ליטר שני קילו חול שש או יותר כיכרות לחם ורסק דגים אפילו מקרלים
מבחבש עם מי ים הכול ואז יש אחלה צ׳אם אבל זה למקרל
לדגים פלגים אני חותך חתיכות מהדגים וזורק למים אפשר להוסיף דלי עם חורים ומכסה למלא בצ׳אם לקשור לחוט ולתת לים לעשות את שלו הדלי יטפטף חתיכות וחלקיקי צ׳אם ,ולבולוס אפשר להוריד למטה את הדלי עם תוספת מישקל ולנער מידי פעם את הדלי בשני המקרים

פלוס מה שצור רשם

איפה אתה תופס מקרלים? פה בארץ? איך אתה מגיש להם את הצ'אם? אתה עומד על עוגן או בדריפט? איך אתה דג את המקרל אז?

אני תופס באילת אבל ראיתי שגם בים תיכון תופסים
את הצ'אם אני מגיש להם עם כף קמח או מה שמכירים מהשוק לפיצוחים
גם עומד על עוגן וגם בדריפט עוגן בדרך כלל שמכון למקרלים ודריפט על הדרך תוך כדי דייג על החרב


ולדוג מקרל יש כמה טיפים טובים שלמדתי

לילה ללא ירח פלוס מקור אור חזק על הסירה, הסירה למעשה הופכת להיות הירח כל הדגים ושרשרת המזון נמשכים לאור ובעיקר המקרלים
עכשיו אחרי שהם הגיעו צריך להשאיר אותם את זה אני עושה עם הצ'אם
הריג שאני משתמש בו זה כמובן סביקי ואפילו שתיים מחוברים עם משקולת 200 גרם ואפילו יותר למנוע סיבוכים בריג בעקבות ההישתוללות
של המקרלים ועל הריג שני סטיק לייטים אחד למעלה אחד למטה הדייג עצמו נע בעומקים של מ50 עד 600 אבל המקרל יהיו קרובים לסירה בערך 70 מטר בעמוד המים ועד ממש לסירה שרואים אותם באלפים
הדייג עצמו מתבצע בצורה די אקטיבית מורידים ומעלים את הריג בגילגול רציף בעליה ובהורדה פותחים את השפולה ומסתכלים על החוט ברגע שנעצר סוגרים את השפולה ועם יש מקום בסירה ללכת מצד לצד ולהריש איך ההיתנגדות עולה , ועם אין מקום אפשר לשחק עם המקל מצד לצד והקפצות קלות ,כמעט תמיד הם יתקפו בירידה של הריג
עכשיו למה כל הבלגן הזה הם פשוט פיתיון ממש טוב גם לבולוס גם לריתמה גם על חי וגם לצ'אמצם איתם ויש כאלה שחולים על מקרלים מעושנים
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #8 ב- : אוגוסט 23, 2016, 07:04:57 AM »
 אתה בסדר
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #9 ב- : אוגוסט 23, 2016, 10:16:03 AM »
כל דג בערך אבל עדיף שומני
עם אין לך מספיק אתה יכול לחזק בלחם ישן
סתם דוגמה שאני דג מקרלים אני לוקח דלי של צבע 18 ליטר שני קילו חול שש או יותר כיכרות לחם ורסק דגים אפילו מקרלים
מבחבש עם מי ים הכול ואז יש אחלה צ׳אם אבל זה למקרל
לדגים פלגים אני חותך חתיכות מהדגים וזורק למים אפשר להוסיף דלי עם חורים ומכסה למלא בצ׳אם לקשור לחוט ולתת לים לעשות את שלו הדלי יטפטף חתיכות וחלקיקי צ׳אם ,ולבולוס אפשר להוריד למטה את הדלי עם תוספת מישקל ולנער מידי פעם את הדלי בשני המקרים

פלוס מה שצור רשם

איפה אתה תופס מקרלים? פה בארץ? איך אתה מגיש להם את הצ'אם? אתה עומד על עוגן או בדריפט? איך אתה דג את המקרל אז?

אני תופס באילת אבל ראיתי שגם בים תיכון תופסים
את הצ'אם אני מגיש להם עם כף קמח או מה שמכירים מהשוק לפיצוחים
גם עומד על עוגן וגם בדריפט עוגן בדרך כלל שמכון למקרלים ודריפט על הדרך תוך כדי דייג על החרב


ולדוג מקרל יש כמה טיפים טובים שלמדתי

לילה ללא ירח פלוס מקור אור חזק על הסירה, הסירה למעשה הופכת להיות הירח כל הדגים ושרשרת המזון נמשכים לאור ובעיקר המקרלים
עכשיו אחרי שהם הגיעו צריך להשאיר אותם את זה אני עושה עם הצ'אם
הריג שאני משתמש בו זה כמובן סביקי ואפילו שתיים מחוברים עם משקולת 200 גרם ואפילו יותר למנוע סיבוכים בריג בעקבות ההישתוללות
של המקרלים ועל הריג שני סטיק לייטים אחד למעלה אחד למטה הדייג עצמו נע בעומקים של מ50 עד 600 אבל המקרל יהיו קרובים לסירה בערך 70 מטר בעמוד המים ועד ממש לסירה שרואים אותם באלפים
הדייג עצמו מתבצע בצורה די אקטיבית מורידים ומעלים את הריג בגילגול רציף בעליה ובהורדה פותחים את השפולה ומסתכלים על החוט ברגע שנעצר סוגרים את השפולה ועם יש מקום בסירה ללכת מצד לצד ולהריש איך ההיתנגדות עולה , ועם אין מקום אפשר לשחק עם המקל מצד לצד והקפצות קלות ,כמעט תמיד הם יתקפו בירידה של הריג
עכשיו למה כל הבלגן הזה הם פשוט פיתיון ממש טוב גם לבולוס גם לריתמה גם על חי וגם לצ'אמצם איתם ויש כאלה שחולים על מקרלים מעושנים

חו"ל זה בארץ  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #10 ב- : אוגוסט 24, 2016, 18:00:58 PM »
חידוד קל:
CHUMMING נעשה עם רסק של דגים וכו' או כמו שקוראים לו החברה שדגים כרישים - BERLEY

חתיכות דגים בלבד, נקרא CHUNKING .


בגדול, הראשון מושך את הדגים והשני יותר משאיר אותם בסביבה למרות שיש טכניקות של צ'אנקינג לטונות בלב ים אבל זה כבר סיפור אחר...

תגיד, יש משהו שאתה לא יודע?! מזועזע
בחיי, החכמת אותי... 
עד עכשיו לא שמעתי על CHUNKING . להכל קראתי CHUMMING

כל דג בערך אבל עדיף שומני
עם אין לך מספיק אתה יכול לחזק בלחם ישן
סתם דוגמה שאני דג מקרלים אני לוקח דלי של צבע 18 ליטר שני קילו חול שש או יותר כיכרות לחם ורסק דגים אפילו מקרלים
מבחבש עם מי ים הכול ואז יש אחלה צ׳אם אבל זה למקרל
לדגים פלגים אני חותך חתיכות מהדגים וזורק למים אפשר להוסיף דלי עם חורים ומכסה למלא בצ׳אם לקשור לחוט ולתת לים לעשות את שלו הדלי יטפטף חתיכות וחלקיקי צ׳אם ,ולבולוס אפשר להוריד למטה את הדלי עם תוספת מישקל ולנער מידי פעם את הדלי בשני המקרים

פלוס מה שצור רשם

איפה אתה תופס מקרלים? פה בארץ? איך אתה מגיש להם את הצ'אם? אתה עומד על עוגן או בדריפט? איך אתה דג את המקרל אז?

אני תופס באילת אבל ראיתי שגם בים תיכון תופסים
את הצ'אם אני מגיש להם עם כף קמח או מה שמכירים מהשוק לפיצוחים
גם עומד על עוגן וגם בדריפט עוגן בדרך כלל שמכון למקרלים ודריפט על הדרך תוך כדי דייג על החרב


ולדוג מקרל יש כמה טיפים טובים שלמדתי

לילה ללא ירח פלוס מקור אור חזק על הסירה, הסירה למעשה הופכת להיות הירח כל הדגים ושרשרת המזון נמשכים לאור ובעיקר המקרלים
עכשיו אחרי שהם הגיעו צריך להשאיר אותם את זה אני עושה עם הצ'אם
הריג שאני משתמש בו זה כמובן סביקי ואפילו שתיים מחוברים עם משקולת 200 גרם ואפילו יותר למנוע סיבוכים בריג בעקבות ההישתוללות
של המקרלים ועל הריג שני סטיק לייטים אחד למעלה אחד למטה הדייג עצמו נע בעומקים של מ50 עד 600 אבל המקרל יהיו קרובים לסירה בערך 70 מטר בעמוד המים ועד ממש לסירה שרואים אותם באלפים
הדייג עצמו מתבצע בצורה די אקטיבית מורידים ומעלים את הריג בגילגול רציף בעליה ובהורדה פותחים את השפולה ומסתכלים על החוט ברגע שנעצר סוגרים את השפולה ועם יש מקום בסירה ללכת מצד לצד ולהריש איך ההיתנגדות עולה , ועם אין מקום אפשר לשחק עם המקל מצד לצד והקפצות קלות ,כמעט תמיד הם יתקפו בירידה של הריג
עכשיו למה כל הבלגן הזה הם פשוט פיתיון ממש טוב גם לבולוס גם לריתמה גם על חי וגם לצ'אמצם איתם ויש כאלה שחולים על מקרלים מעושנים

חו"ל זה בארץ  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

התכוונת גיאצוק - המקצוענות בסגנון חו"ל נמצאת גם כאן...
היה מעניין ומרתק אמיתי...
גישה מקצוענית ברמה גבוהה - התמקדות בפרטים וגם הגשה נהדרת...
למדתי עוד כמה דברים מעניינים...
אזכור זאת כשאהיה באילת...
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5983

בעניין: צ'אמינג
« הגיב #11 ב- : אוגוסט 24, 2016, 20:28:02 PM »
כל דג בערך אבל עדיף שומני
עם אין לך מספיק אתה יכול לחזק בלחם ישן
סתם דוגמה שאני דג מקרלים אני לוקח דלי של צבע 18 ליטר שני קילו חול שש או יותר כיכרות לחם ורסק דגים אפילו מקרלים
מבחבש עם מי ים הכול ואז יש אחלה צ׳אם אבל זה למקרל
לדגים פלגים אני חותך חתיכות מהדגים וזורק למים אפשר להוסיף דלי עם חורים ומכסה למלא בצ׳אם לקשור לחוט ולתת לים לעשות את שלו הדלי יטפטף חתיכות וחלקיקי צ׳אם ,ולבולוס אפשר להוריד למטה את הדלי עם תוספת מישקל ולנער מידי פעם את הדלי בשני המקרים

פלוס מה שצור רשם

איפה אתה תופס מקרלים? פה בארץ? איך אתה מגיש להם את הצ'אם? אתה עומד על עוגן או בדריפט? איך אתה דג את המקרל אז?

אני תופס באילת אבל ראיתי שגם בים תיכון תופסים
את הצ'אם אני מגיש להם עם כף קמח או מה שמכירים מהשוק לפיצוחים
גם עומד על עוגן וגם בדריפט עוגן בדרך כלל שמכון למקרלים ודריפט על הדרך תוך כדי דייג על החרב


ולדוג מקרל יש כמה טיפים טובים שלמדתי

לילה ללא ירח פלוס מקור אור חזק על הסירה, הסירה למעשה הופכת להיות הירח כל הדגים ושרשרת המזון נמשכים לאור ובעיקר המקרלים
עכשיו אחרי שהם הגיעו צריך להשאיר אותם את זה אני עושה עם הצ'אם
הריג שאני משתמש בו זה כמובן סביקי ואפילו שתיים מחוברים עם משקולת 200 גרם ואפילו יותר למנוע סיבוכים בריג בעקבות ההישתוללות
של המקרלים ועל הריג שני סטיק לייטים אחד למעלה אחד למטה הדייג עצמו נע בעומקים של מ50 עד 600 אבל המקרל יהיו קרובים לסירה בערך 70 מטר בעמוד המים ועד ממש לסירה שרואים אותם באלפים
הדייג עצמו מתבצע בצורה די אקטיבית מורידים ומעלים את הריג בגילגול רציף בעליה ובהורדה פותחים את השפולה ומסתכלים על החוט ברגע שנעצר סוגרים את השפולה ועם יש מקום בסירה ללכת מצד לצד ולהריש איך ההיתנגדות עולה , ועם אין מקום אפשר לשחק עם המקל מצד לצד והקפצות קלות ,כמעט תמיד הם יתקפו בירידה של הריג
עכשיו למה כל הבלגן הזה הם פשוט פיתיון ממש טוב גם לבולוס גם לריתמה גם על חי וגם לצ'אמצם איתם ויש כאלה שחולים על מקרלים מעושנים
תודה על ההסבר המפורט אתה בסדר
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Top