לחץ למעבר לחנות האתר
תודה למועדון הדייג גנאדי על התמיכה בפורום הדיג הספורטיבי
דף הבית פורומים

כניסה לחברים רשומים

ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 


מי מחובר כעת

217 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 7539
סך הכל הודעות: 425048
סך הכל דיונים: 35251
סך הכל קטגוריות: 8
סך הכל פורומים: 53
בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הפשרת סבידה /קלמארי קפוא  (נקרא 1535 פעמים) הדפסה
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 4207

הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
« ב- : פברואר 15, 2016, 21:04:37 PM »
רוצים לצאת לים ושכחתם להפשיר את הפתיון
קרה כמעט לכל אחד
אין שום בעיה עם זה
לא צריך מקרוגל ולא שיטות שונות ומשונות עם מכשירים חשמליים
תגיעו לים ותתפרו את הסבידה או הקלמארי בשלמותו לקרס
לזרוק את הפתיון למים למרחק של 5 מטר כדי שלא ינשנשו לכם את הפתיון
לאחר כ-10 דקות הפתיון מופשר ואפשר לדוג אתה בסדר
דרך אגב
לדעתי זאת הדרך הכי טובה להפשרת הפתיון ואני תמיד מפשיר ככה
עריכה אחרונה: פברואר 15, 2016, 21:06:19 PM על ידי בנצי (אלון )
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
savirs

דייג זה כל הסיפור
חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 225

בעניין: הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
« הגיב #1 ב- : פברואר 15, 2016, 22:09:04 PM »
רוצים לצאת לים ושכחתם להפשיר את הפתיון
קרה כמעט לכל אחד
אין שום בעיה עם זה
לא צריך מקרוגל ולא שיטות שונות ומשונות עם מכשירים חשמליים
תגיעו לים ותתפרו את הסבידה או הקלמארי בשלמותו לקרס
לזרוק את הפתיון למים למרחק של 5 מטר כדי שלא ינשנשו לכם את הפתיון
לאחר כ-10 דקות הפתיון מופשר ואפשר לדוג אתה בסדר
דרך אגב
לדעתי זאת הדרך הכי טובה להפשרת הפתיון ואני תמיד מפשיר ככה

בנצי,
גם אני מפשיר כך, וגמברי וקלאמרי קטן לוקח קופסא ממלא במי ים ושם את הפיתיון בפנים, תוך כמה דקות הוא מופשר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5047

בעניין: הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
« הגיב #2 ב- : פברואר 16, 2016, 03:10:16 AM »
צודק הכי טוב ,אבל אני עושה את זה בדלי קטן עם מים, או כמו שאתה תיארת.
 IP: [ מחובר ]
Fish
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 764

בעניין: הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
« הגיב #3 ב- : פברואר 17, 2016, 14:25:29 PM »
אם מדובר על רצועות סבידה/קלמרי/קלמרי קטנים אני מעדיף אפילו לתפור על הקרסים כשהם קפואים למחצה(מספיק להפשיר יחסית בדרך מהבית לים)לא אוהב להפשיר במי ים כיוון שלדעתי ככה הם מאבדים מהריח שלהם יותר מהר-ככה פחות יימשוך דגים
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
« הגיב #4 ב- : פברואר 18, 2016, 07:45:05 AM »
מביא לים קפוא לגמרי ואת היחידות שאני מתכוון לתפור אני משאיר בשלולית עד שאני מסיים לפרוס ציוד.
יותר קל לתפור עם המחט כשהקלמארי עדיין קפוא ולמקם את הקרס כמו שצריך.
אחרי ההטלה, שיפשיר עד הסוף  אתה בסדר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
שקד אלהרר
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 14

בעניין: הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
« הגיב #5 ב- : מרץ 06, 2016, 22:42:51 PM »
צודק !  הגזעי
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: הפשרת סבידה /קלמארי קפוא
« הגיב #6 ב- : מרץ 16, 2016, 12:06:20 PM »
יופי של יוזמה אלון לשיתוף החברים בידע... 
מניח כי דווקא מי שלא הגיב למד משהו, מה גם שהשיטה שלך קיבלה חותמת -
עוד כמה דייגי חוף מנוסים עדכנו כאן שהם נוהגים כך או באופן דומה...

אם מדובר על רצועות סבידה/קלמרי/קלמרי קטנים אני מעדיף אפילו לתפור על הקרסים כשהם קפואים למחצה(מספיק להפשיר יחסית בדרך מהבית לים)לא אוהב להפשיר במי ים כיוון שלדעתי ככה הם מאבדים מהריח שלהם יותר מהר-ככה פחות יימשוך דגים
קפוא למחצה נשמע לא רע...
לגבי איבוד הריח אני בספק, הרי ממילא הפתיון מוטל וישהה במי ים...

-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Top