אבירם תודה חייב להתאפס על עצמי ולצאת קשה עם המתכונת שיש אצלי בעבודה ועם הסופות שהולכות ובאות בהחלט חסר לי הקיאק

דן אחי סרגוסים זה תמיד תענוג במחבת או בתנור דג אהוב עלי ביותר nudie;אדריאן
רפי תודה אכן היה תיזכורת מימי הנעורים הפרועים והמרגשים
התפיסה על הג'יג בהחלט מפתיעה במיוחד בגלל המשקל הגבוהה יחסית
אך המתכון היה עבודה בג'ארק ארוך ונפילות של הג'יג ממש כמו בסלופיץ בים ממש דמינתי שאני עובד מסירה כלפי העומק(ניסיתי בכל מקרה)
יוסי תודה איש יקר שמח שנהנת