לחץ למעבר לחנות האתר
תודה למועדון הדייג גנאדי על התמיכה בפורום הדיג הספורטיבי
דף הבית פורומים

כניסה לחברים רשומים

ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 


מי מחובר כעת

185 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 7539
סך הכל הודעות: 425048
סך הכל דיונים: 35251
סך הכל קטגוריות: 8
סך הכל פורומים: 53
בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת  (נקרא 2167 פעמים) הדפסה
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« ב- : יוני 26, 2015, 20:18:03 PM »
המצרכים:

חצי נתח פילה אלבקור
1 בצל בינוני קצוץ
6-7 עגבניות שרי פרוסות
חצי חבילת פטריות חתוכות
שמנת לבישול כחצי קופסא.
שמן זית

תבלינים:
פלפל שחור
מלח גס

אופן ההכנה:

-   להמליח ולפלפל את נתח הדג.
-   לשמן את הנתח ולעסות מעט עם האצבעות.



-   לחמם מחבת עד שהיא חמה, להוסיף מעט שמן זית לשים את הנתח ולהחליש מעט את האש.
-   לצרוב מכל צד כחצי דקה/דקה. המראה צריך להיות כחצי ס"מ מהפילה כבר בצבע לבן.
-   להוציא את הנתח ולשים בצלחת בצד.



-   להוסיף עוד שמן זית למחבת ולטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב.
-   להוסיף את פרוסות עגבניות השרי ולהמשיך לטגן את שהן מתחילות להתרכך.



-   במקביל, לפרוס את נתח הדג בצלחת לפרוסות בעובי של 1.5-2 ס"מ.



-   להוסיף את הפטריות  ולהקפיץ כחצי דקה.



-   להוסיף את השמנת  לערבב ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.



-   לאחר כשתי דקות להניח את הפרוסות במחבת על הרוטב לנער מעט ולהמתין כחצי דקה.



-   להפוך את הפרוסות לעוד חצי דקה ולהוריד מהאש.



-   לשים כמה פרוסות בצלחת ועליהן את הרוטב



-   בתאבון
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 47

הודעות: 4418

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« הגיב #1 ב- : יוני 26, 2015, 21:45:29 PM »
 חם חם ht:מממממממ מ
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
 IP: [ מחובר ]
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 2142

בעניין:
« הגיב #2 ב- : יוני 27, 2015, 06:45:46 AM »
נראה טוב ומגרה
 IP: [ מחובר ]
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 36

הודעות: 2965

צוות המורים

בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« הגיב #3 ב- : יוני 27, 2015, 10:59:44 AM »
אמנם אני לא אוכל דגים אבל בחיי שזה נראה מגרה... סמיילי
-------------------------------
צוות המורים! צוות המורים!
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« הגיב #4 ב- : יוני 27, 2015, 15:24:54 PM »
שרגא, נראה מגרה בטירוף... מוצאי לשון
ההסבר בשילוב עם התמונות הממחישות - פשוט מושלם...
הכל ברור לחלוטין, מוחשי, ומעורר תאבון בענק....
תוודה על השיתוף המושקע....

ומכאן סקרנות - האם המתכון יעבוד גם על בשר אינטיאס ובאלו שינויים לדעתך...?!
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« הגיב #5 ב- : יוני 27, 2015, 15:30:45 PM »
שרגא, נראה מגרה בטירוף... מוצאי לשון
ההסבר בשילוב עם התמונות הממחישות - פשוט מושלם...
הכל ברור לחלוטין, מוחשי, ומעורר תאבון בענק....
תוודה על השיתוף המושקע....

ומכאן סקרנות - האם המתכון יעבוד גם על בשר אינטיאס ובאלו שינויים לדעתך...?!
בשר האינטיאס יותר קשה ומוצק.
לדעתי יצליח גם, רק שהמרקם יהיה יותר צ'ואי/לעיס.
חשוב לא לייבש את הדג ולוודא שנשאר חי בפנים
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
yigal
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 555

בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« הגיב #6 ב- : יוני 28, 2015, 10:24:18 AM »
בזמן האחרון אין חשק  לבשל, לטגן ולהכין רוטב.
אפשר לדלג על כל השלבים.
אפשר להתחיל  לאכל כבר אחרי פלפל ומלח!  yahoo
 IP: [ מחובר ]
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5702

בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« הגיב #7 ב- : יוני 28, 2015, 11:41:37 AM »
יאמי יאמי ניראה סוף הדרך הגזעי הגזעי תודה על השיתוף תודה

בחנויות יש ליקנות טונה טרייה שמתאימה למתכון הזה ??
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת
« הגיב #8 ב- : יוני 28, 2015, 11:54:56 AM »
יאמי יאמי ניראה סוף הדרך הגזעי הגזעי תודה על השיתוף תודה

בחנויות יש ליקנות טונה טרייה שמתאימה למתכון הזה ??
בהחלט שניתן לקנות. עכשיו ניתן לקנות אלבקור, כחולות וסוגים נוספים
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Top