מצרכים:
כרובית בגודל בינוני
4 – 5 כפות מיונז
3 כפות א. מרק עוף (רצוי בשרית)
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה.
מלח
פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. לפרק את הכרובית לפרחים ולחלוט אותם כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.
2. לערבב מיונז וא. מרק עוף ושאר התבלינים ,למרוח את פרחי הכרובית בבלילה (חלק עליון)
ולטבול בפירורי לחם.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהכרובית רכה.
פשוט ללקק את העצבעות כל כך פשוט וכל כך טעים לא מחזיק 15 דקות על השולחן כל אחד גונב
פרח פה פרח שם.




בתאבון
פורומים









צוות המורים!





