אישית לא מכיר אף אחד מהקיאקים האלה באופו אישי אבל הייתי הולך על הפיראנה הזה - מבחינת הגדלים שלו הוא יותר ארוך ורחב אז אמור להיות ממש יציב ובגלל זה ממליץ עליו
מאיר כמו שאמרתי לך אתמול גם אני לא מכיר את הקיאקים אבל כמו אבירם גם אני נוטה לכוון של הפיראנה מלבד מה שציין אבירם על אורך ורוחב הקיאק גם מבחינת איבזור הוא נותן יותר וגם המחיר טוב יותר
אני הייתי מתרחק משניהם אם המטרה היא לחתור גם מעבר לקצת בשביל דיג בכנרת. ציינת שאשתך תחתור על הקיאק בים - הקיאקים שהוצגו רחוקים להתאים לחתירה לצורך ספורט.
בתקציב שלך הייתי מחפש משומש.
אומנם ממש לא אותו הסיגנון, אבל יש בלוח יד 2 פה קיאק מדהים במחיר מגוחך לחלוטין (אם לא הייתי רוכש את הקיאק שלי לפני מספר חודשיים הייתי באופן אישי חוטף אותו ברגע - אין לי מושג איך עדין לא נמכר!!!).
הפיראנה זה אחד מקיאקי "המדבקה" שסי ספיד מייצרים ורוכשים השד יודע איפה , על פניו נראה טוב אבל עשוי פלסטיק ברמה נמוכה, גימור איום למי שמבין (חפש בתפרים של הפלסטיק ותבין ) , כושר נשיאה נמוך מבחינת משקל , גאומטריה גרועה במים, בקיצור - לא.
הנומאד זה כבר בליגה של היותר טובים , אם כי כבד ומסורבל מידי לטעמי , יתאים לדיג ולא לחתירות .