צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
לכל חובבי הסרגוסים בחורף אשר מעונינים בפילוטה אך אינם יכולים או מעוניינים להתעסק עם תהליך הכנת הסרדינים יש פיתרון ניתן לרכוש במספר חנויות את המוצר הנ''ל http://liniapesca.com/skin/accesorios-de-pesca-engodo-3000pate-sardina-sensas.aspxמה שצריך זה רק להוסיף חול וקמח וללוש בצפון ניתן להסיג באלמנארה עכו במרכז בכוכב הים פ''ת ו בחיה של חנות מעגן מיכאל
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2014, 13:14:33 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
הודעות: 408
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
מגניב, צור. רק תטעם את זה, תגיד לנו אם זה כמו שמכינים בבית. 
|
-------------------------------
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 178
|
|
שלום צור, האם יש לך ניסיון עם המוצר הנ"ל? ומה עלותו בחנויות?
|
-------------------------------
מכור לדיג בוס
|
|
|
|
קניתי אותה אצל דני ( כוכה הים) בפ"ת לפני כמה חודשיים
התוצאות מעולות רק חשוב לערבב כמו שצריך עם חול וקמח
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
הודעות: 408
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
קניתי אותה אצל דני ( כוכה הים) בפ"ת לפני כמה חודשיים התוצאות מעולות רק חשוב לערבב כמו שצריך עם חול וקמח
מה המחיר? מגיע רק בדלי של קילו?
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
שלום צור, האם יש לך ניסיון עם המוצר הנ"ל? ומה עלותו בחנויות? לשאלתך אין לי ניסיון עם המוצר רק ראיתי פרסום שלו לפי מה שהילל ירושלים כתב מדובר במוצר מוצלח
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 178
|
|
קניתי אותה אצל דני ( כוכה הים) בפ"ת לפני כמה חודשיים התוצאות מעולות רק חשוב לערבב כמו שצריך עם חול וקמח
מה המחיר? מגיע רק בדלי של קילו? בדקתי באלמנארה 50ש"ח לקופסא 2 קופסאות 90ש"ח לעניות דעתי לא מצדיק מחיר שכזה חבל על הכסף סרגוסים בים סוער אוכלים הכל - נקודה למחשבה. ( אני מוציא אותם על חזה עוף שעולה גרושים) לעומת זאת עם היה לנו בארץ את הסרגוסים המפלצות של 1.5 עד 2 ק"ג כמו שיש בדרום אמריקה ובעוד מקומות בעולם אולי היה שווה להשקיע...
|
-------------------------------
מכור לדיג בוס
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
הודעות: 3386
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
לגבי המחיר השאלה אם התערובת במיכל היא סרדינים נטו או בתוספת של חול ו/או תוספים אחרים. ומה המשקל נטו של הסרדינים/פילוטה. אני שואל כי 5 קילו סרדינים מהם מפיקים כ 1.5 ק"ג פילוטה עולים כ 50 ש"ח. לא נשכח שעל סרדינים אלה משקיעים עוד כחודשיים עבודה והמתנה.
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : אוקטובר 25, 2014, 04:22:11 AM » |
|
יש בחור בשם רמי שעושה את הפילוטה הכי טובה בארץ. הוא גר באשדוד-יבנה וכל הדייגים שם מכירים אותו וקונים ממנו את הפילוטה כבר שנים. גם אני השתמשתי בפילוטה שלו והיא מדהימה. אם מישהוא רוצה את הטלפון שלו - שיפנה אלי בפרטי.
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
לגבי המחיר השאלה אם התערובת במיכל היא סרדינים נטו או בתוספת של חול ו/או תוספים אחרים. ומה המשקל נטו של הסרדינים/פילוטה. אני שואל כי 5 קילו סרדינים מהם מפיקים כ 1.5 ק"ג פילוטה עולים כ 50 ש"ח. לא נשכח שעל סרדינים אלה משקיעים עוד כחודשיים עבודה והמתנה.
לפי מה שאני מבין מדובר בסרדין נטו שצריך להוסיף אליו את החול והקמח
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : אוקטובר 25, 2014, 07:37:39 AM » |
|
יש בחור בשם רמי שעושה את הפילוטה הכי טובה בארץ. הוא גר באשדוד-יבנה וכל הדייגים שם מכירים אותו וקונים ממנו את הפילוטה כבר שנים. גם אני השתמשתי בפילוטה שלו והיא מדהימה. אם מישהוא רוצה את הטלפון שלו - שיפנה אלי בפרטי.
רמי הוא חבר בפורום הכינוי שלו ''רמי עבודת יד'' יש בשדרת היבואנים ובעלי חנויות פירסום שלו כולל מס' טלפון לגבי פילוטה http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=7581.0
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
הודעות: 10102
|
|
לגבי המחיר השאלה אם התערובת במיכל היא סרדינים נטו או בתוספת של חול ו/או תוספים אחרים. ומה המשקל נטו של הסרדינים/פילוטה. אני שואל כי 5 קילו סרדינים מהם מפיקים כ 1.5 ק"ג פילוטה עולים כ 50 ש"ח. לא נשכח שעל סרדינים אלה משקיעים עוד כחודשיים עבודה והמתנה.
לפי מה שאני מבין מדובר בסרדין נטו שצריך להוסיף אליו את החול והקמח כן זה סרדינים נטו , אני זוכר היה זמן שאני ואלון T עבדנו עם הפילוטה כדי לעשות פידור בדייג חופי ,זה בדיוק אותו דבר כמו שמכינים ,פשוט לא צריך לחכות את כל התהליך זה כבר מוכן וגם הריח אותו דבר . צור אפשר לשאול את סימה חברה של אלון הייתה מתלוננת על הריח 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2014, 08:17:07 AM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
הודעות: 527
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוקטובר 25, 2014, 21:30:29 PM » |
|
אני לא מבין כמה שמים מכל דבר על מנת להכין בצד ליציאה בודדת
|
|
|
|
Tamirx
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 51
|
|
תודה רבה אבדוק בהחלט
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|