אך הכניסה לפורום והחברות בפורום מגיעים עם תחילת הכתיבה....
לאחרונה נכנס בו הפלפל - הציע "להוסיף פלפל" לפורום המתכונים שלנו

מי שלא מכיר את בנציון,
*שף "מוצהר" גם בפועל וגם בתואר עם התמחות מיוחדת בדגים -
דבר הגיוני בהיותו דייג ספורטיבי בנשמתו וגם בפועל....

*רוב הדגים שהוא תופס חוזרים לשחות בים - יותר מאשר אלו שהולכים להפוך למעדן על שולחנו...

*וממה ששמעתי כי רק לאחרונה אותו הכרתי - בנאדם נהדר במלוא מובן המילה...

עצם היותו חבר מוערך של מוקי522 - אז לאור המשפט "הראה לי חברך ואדע מי אתה"......
קישור לאתר של בנציון - ראיתי שם כבר מתכונים לצד תמונות תפיסות דגים...
http://eladamitay.wordpress.com/
זה מקרוב העלה בפורום סרטון של פילוט גומבר וגם טיפ לגבי "טיפול מוקדם" בברקודות...
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=15996.0
אז השתדלתי לספר את עיקר מתוך המעט הרלוונטי שאני יודע...
מה שנותר לי לומר הוא, ברוך הבא בנציון ותרגיש לגמרי בבית

פורומים






תרגיש בבית אני בטוח שאתה כבר מרגיש שזה בית 




טוב תכף נכנס לקישורים אבל לפי מה שכתוב אז המישפחה
ברוך הבא גבר
אפשר גם לישאול בפורום של המתכונים
אבל בקטע של לילמוד 






