אני מכיר מתכון קצת אחר אבל .....
מתכון לטיגון על מחבתא.תופסים או קונים דג שפיץ

ב.מנקים ביסודיות את חלל הבטן+מנקים את הקשקשים.
ג.מנקים את כל הקשקשים שאפשר.
הקטנה שעם היא נשפכת יש טעם מר מאוד ולא טעים !!!(ניסיום אישי).
ג.לוקחים פירורי לחם וקמח וכמו שאמרו מקודם ולעשות ''ציפוי''.
ד.שמים במחבת שחומם כ-5 דקות+שמן.
ה.מטגנים את קבלת ''דג פריך''.
ו.מגישים עם פיתה וזעתר ועלי כוסברה/חסה לייד.
ז.נהנים.....בהצלחה
בישול הדגא.תופסים או קונים דג
ב.מנקים את רוב הקשקשים שיכולים
ג.מכניסים לבטן הדג פטרוזילייה/כוסברה/כמה תבלינים אחרים
ד.לוקחים סיר וממלאים אותו במים(קצת יותר מחצי סיר,תלוי בכמות הדגים).
ה.שמים את הסיר להתחמם עד לנקודת רתיחה.
ו.מכניסים את הדג לסיר ומבשלים כשיש פתח קטן בין המכסה לביר.
ז.מכניסים למיים כמה תבלינים לפי הטעם.
ח.מגישים כמרק/פשוט על צלחת