הטרכון כרגע קצת בררן אבל עוד חודשיים הוא יאכל כל פיתיון .
קבל מתכון מנצח לתבנית טרכון:
חותך עגבנייה בצל ולימון לפרוסות עגולות ומפזר בתחתית התבנית.
על המצע של הירקות אתה מניח את הדגים אפשר עם שיני שום ואפשר בלי, מפזר מלח .
מעל הכל אתה שופך טחינה כך שהטחינה מכסה את הכל ויוצרת בעצם "מכסה" לתבנית (לא טחינה גולמית אבל גם לא נוזלית מדי).
20 דקות בתנור חום 180 מעלות , מוציא מפזר צנובר ומכניס לעוד 2-4 דקות.
אחרי שהוצאת את התבנית תמתין עוד 5 דקות לפני הסעודה.
ממולץ לשבת עם חברים מסביב לתבנית, סלט מרענן ובירה או יין .
אתה לא נותן לטרכון אפשרות להתייבש והוא יוצא עסיסי , אי אפשר להפסיק לאכול .
קבל מתכון מנצח לתבנית טרכון:
חותך עגבנייה בצל ולימון לפרוסות עגולות ומפזר בתחתית התבנית.
על המצע של הירקות אתה מניח את הדגים אפשר עם שיני שום ואפשר בלי, מפזר מלח .
מעל הכל אתה שופך טחינה כך שהטחינה מכסה את הכל ויוצרת בעצם "מכסה" לתבנית (לא טחינה גולמית אבל גם לא נוזלית מדי).
20 דקות בתנור חום 180 מעלות , מוציא מפזר צנובר ומכניס לעוד 2-4 דקות.
אחרי שהוצאת את התבנית תמתין עוד 5 דקות לפני הסעודה.
ממולץ לשבת עם חברים מסביב לתבנית, סלט מרענן ובירה או יין .
אתה לא נותן לטרכון אפשרות להתייבש והוא יוצא עסיסי , אי אפשר להפסיק לאכול .
חברים, אבל טרכון זה דג טעים?
עזבו את זה שהוא יבש, הוא טעים?
שאלה בעייתית - טעם זה מאד סובייקטיבי.
לדעתי טעים מאד, לדעת אחרים פחות.
אשמח לעוד תשובות.