לוקחים קילו אפונה יבשה חצאים,
מבשלים על אש נמוכה (כמובן עם מים אבל לא יותר מידי) -עד שהאפונה נהית כמו פירה,
מורידים מהאש ומחכים קצת שיתקרר,
מוסיפים כ:חצי קילו סולת ומערבבים היטב עד שיצא בצק רך ודי קשיח,
ויאללה לדוג (חשוב לא לסגור את הבצק עד שהוא לא נהיה קר כי אז הוא יקבל לחות ולא יהיה טוב).
מומלץ להשתמש בקפיץ.
שאפו דימה על השיתוף

אגב,
קפצו לך קצת השורות,
אז ערכתי וסידרתי שיהיה יותר מסודר לעין...
מדהים לראות את המתכונים האלו למתוקים...

זה יותר מורכב מלהכין אוכל לאנשים...
מאיפה אתם לוקחים את ההשראה לחשוב אילו פריטי מזון הדגים יאהבו?!